Toimitustavat

Verkkokauppamme tuotteiden toimitustavat ja –hinnat saattavat vaihdella tuotteen koon ja toimitustavan mukaan. Toimitamme tuotteet suoraan maahantuojan varastosta. Toimitusaika tuotteille 1-4 päivää. *Jos tuote poikkeuksellisesti loppu varastolta, toimitusaika tällöin 2-4 viikkoa. Jos haluat tietää tarkan toimitusajan ota yhteys asiakaspalveluun. Tarjoamme seuraavia toimitustapoja:

posti-logo

Postipaketti

Noudat tilauksesi valitsemastasi Postin palvelupisteestä tai automaatista. Saat lähetyksen seurantatunnuksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on lähetetty. Jos valitset noutopaikaksi Smartpost-pisteen, saat tekstiviestin Postilta paketin saavuttua automaattiin. Tekstiviestissä on lokeron avaamiseen tarvittava koodi.
Hinta: 5,90 €

posti-logo

Kotipaketti

Kotipaketissa tilaat tuotteet suoraan kotiovellesi. Saat lähetyksen seurantatunnuksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on lähetetty. Posti ottaa sinuun yhteyttä ennen toimitusyritystä ja sopii toimitusajankohdasta kanssasi. Toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä. Isoimmissa kaupungeissa paketteja toimitetaan arkisin aina klo 21 asti, pienemmillä paikkakunnilla toimitukset ovat klo 14 mennessä.
Hinta: 9,90 €

posti-logo

Express paketti yrityksille

Posti Express on kuljetus, jolla lähetys viedään perille klo. 8.00-16.00 välisenä aikana.
Hinta: 9,90 €