Maksutavat

Meillä voit maksaa usealla eri maksutavalla.

  • Korttimaksuna: Visa, Visa Debit, MasterCard, Debit MasterCard ja Visa Electron -korteilla
  • Verkkopankkitunnuksilla verkkopankissa: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki
  • Mobiilimaksuna: Siirto ja MobilePay
  • Laskulla tai osamaksulla: Jousto, Collector laskulla tai osamaksulla.
Paytrail

Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa?

Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

Collector kuluttajalasku ja -osamaksu

Collector kuluttajalasku ja -osamaksu on tarkoitettu yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa maksimissaan 5 000 euron kertaostoksiin. Laskulla on automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kalenterikuukauden viimeiseen päivään asti. Laskutuslisä on 2,95 euroa ja laskun voi muuttaa osamaksuksi, jolloin takaisinmaksuaika on korkeintaan 36 kuukautta.

Collector kuluttajalasku ja -osamaksu

Collector yrityslasku on tarkoitettu yrityksille Suomessa maksimissaan 5 000 euron kertaostoksiin. Laskulla on automaattisesti korotonta maksuaikaa 30 päivää ja laskutuslisä on 4,95 euroa. Yrityslaskua ei voi muuttaa osamaksuksi. Ostaja on vastuussa henkilökohtaisesti, mikäli yritys kieltäytyy maksamasta laskua.

Lisätietoja osoitteessa www.collector.fi.