Yritys

Mainostekstiilit, työ- ja urheiluvaatteet sekä muut promotuotteet
omalla logolla yrityksille, seuroille ja järjestöille

Etsitkö tiimillesi yhtenäistä ilmettä?

Yritysvaatteet ovat näkyvä osa yrityksesi brändiä. Yrityksesi logolla tai sloganilla varustetut vaatteet ja asusteet luovat positiivista yrityskuvaa ja näkyvät kaikkialla siellä missä yrityksesi edustajat liikkuvat. Toimitamme kaikki tarvitsemasi työvaatteet sekä promo- ja edustustuotteet ja suunnittelemme niihin sopivat merkkaukset tarpeittesi mukaan. Valikoimastamme löydät tunnetuimpien yritystekstiili- ja liikelahjatoimittajien tuotteet työhaalareista edustusvaatteisiin ja teknisiin ulkoilu- ja urheiluvaatteisiin sekä laajan valikoiman erilaisia promotuotteita.

Yksilöllinen yrityslahja ilahduttaa

Yksilöity huppari tai fleecetakki, painettu t-paita tai kylpypyyhe firman logolla: personoitu yrityslahja ilahduttaa. Meiltä löydät yrityslahjoiksi soveltuvat tuotteet, jotka merkataan tyylikkäästi tarpeittesi mukaan.

Käytössä nykyaikaiset merkkaustekniikat

Omassa brodeeraamossa merkkaamme tuotteesi nopeasti ja laadukkaasti toiveittesi mukaan. Pitkän kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta pystymme palvelemaan nopeasti ja täsmällisesti. Hyvä konekanta takaa hyvän työn jäljen ja korkean laadun. Brodeeraamme moniväriset logot tyylikkäästi myös neuletuotteisiin.

Kokemus takaa korkean laadun

Vuonna 1982 perustettu Speedline Oy on jo neljän vuosikymmenen ajan toimittanut laadukkaita ja yksilöityjä promo- ja yritystuotteita yrityksille ja yhteisöille, esim. urheiluseuroille. Kemin Paattiossa sijaitsevissa toimitiloissa toimivat yrityksen oma brodeeraamo ja digipaino, jossa tuotteet personoidaan asiakkaiden omilla logoilla ja grafiikoilla. Pitkän kokemuksen ansiosta ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme pystyy palvelemaan asiakkaita nopeasti ja joustavasti. Päätuotteitamme ovat brodeeratut mainostekstiilit, silkkipainotuotteet, liikelahjat sekä give-away-tuotteet.

Osa New Wave Profile -ketjua

Olemme osa Pohjoismaiden suurinta profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunutta itsenäisten yritysten ryhmää Suomessa. Yhteistyö kollegoiden ja tavarantoimittajien kanssa vahvistaa kilpailukykyämme ja tuo meille lisää näkyvyyttä markkinoilla. Profilointi on suuri ja yhä kasvava markkinoinnin alue, ja se on myös erittäin tehokasta, kunhan sitä käytetään oikein ja johdonmukaisesti.