Speedline Company – Liikelahjat – Mainostekstiilit – Brodeeraukset – Brodeeratut merkit – Työvaatteet

New Wave Profile

 
Olemme osa New Wave Profile -ketjua, Pohjoismaiden suurinta profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunutta itsenäisten yritysten ryhmää Suomessa. Yhteistyö gollegoiden ja tavarantoimittajien kanssa vahvistaa kilpailukykyämme ja tuo meille lisää näkyvyyttä markkinoilla. Profilointi on suuri ja yhä kasvava markkinoinnin alue, ja se on myös erittäin tehokasta, kunhan sitä käytetään oikein ja johdonmukaisesti.

Yritys

Vuonna 1982 perustettu Speedline Oy toimii Kemin Paattiossa. Olemme erikoistuneet yrityspukeutumiseen, mainostekstiileihin ja liikelahjoihin. Päätuotteitamme ovat brodeeratut mainostekstiilit, silkkipainotuotteet, lippikset ja pipot. Välitämme tunnetuimpien yritystekstiili- ja liikelahjatoimittajien tuotteita, joita täydennämme omalla lippalakkien maahantuonnilla.

… for fast promotions

Speedlinen tekniikka on parasta mahdollista ja ammattitaito pitkän kokemuksen hiomaa osaamista. Hallitsemme promootiotuotemaailman laajalti aina omasta tuotannosta eri tavoin toteutettuun yksilöintiin sekä yritysten liikelahjakokonaisuuksien suunnitteluun. Nopea ja joustava palvelu on valttimme, kun puhutaan yhteistyöstä.

Yksilöllinen erottuu joukosta!

Nykyaikaisilla koneilla neulottavia, laadukkaita neulepäähineitämme valmistetaan myös tilaustyönä juuri haluamasi mallin mukaan. Brodeerauksessa eli koristeompelussa yrityksesi logo tai haluamasi merkki ommellaan esimerkiksi lippalakkiin, työhaalariin, pyyhkeeseen tai muuhun tekstiiliin. Käytössäsi ovat myös nykyaikaisen digitaali- ja silkkipainon palvelut.